Espaniaproducts
Image default
Management

Business to start in rural areas

Te starten bedrijf in plattelandsgebieden

 

1. Bruidswinkel

Een bruidswinkel gericht op speciale trouwkleding met aanverwante trouwbenodigdheden producten is een winstgevende retail onderneming in de kleding en mode-industrie. Zelfs in een slechte economie geven aanstaande bruiden en hun bruiloftsfeesten veel geld uit aan bruidskledij en bruidsaccessoires omdat bruiloften memorabele gebeurtenissen zijn die je maar één keer in je leven meemaakt.

 

2. Kaarsen maken

Aromatische decoratieve kaarsen hebben een grote markt. Ze worden ook gebruikt als geschenk. Kaarsenmakerij kan op kleine schaal worden opgestart. Vooral vrouwen kunnen deze activiteit uitproberen.

 

3. Rasgulla in blik maken

Iedereen kan een rasgullaconservenfabriek beginnen met een bescheiden kapitaalinvestering. Bovendien is deze zaak lucratief en zeer winstgevend. U moet echter wel zorgen voor een regelmatige aanvoer van verse melk naar uw fabriek.

 

4.  Cashewverwerking

In cashew verwerking, de productie activiteit omvat cel koken, snijden, cashew pitten drogen, pellen, sorteren, en verpakken. Bovendien kunt u cashewnootverwerking ook als exportgerichte fabriek opstarten.

 

5. Kokosnoot gebaseerde business

Kokosnoot productie speelt een belangrijke rol in de kust economie. Als u verblijft in een plaats waar kokosnoot wordt geteeld in overvloed, denk aan het starten van een kokosnoot-gerelateerde business.

 

6. Kostuum Juwelen

Dit is nu een multi-miljoen dollar industrie. Het trekt vrouwen van alle leeftijden aan. De belangrijkste redenen voor zijn populariteit zijn de lage prijs met de zeer aantrekkelijke look. U kunt beginnen met kostuum juwelen verkopen vanuit huis.

 

U kunt verkopen vanuit uw eigen online winkel. Met de innovatie van de technologie, het is gemakkelijk nu. Een van de beste zakelijke ideeën voor kleine steden voor huisvrouwen en vrouwen.

 

7. Designer kantklossen

Met kennis over kantbreien kan iedereen deze business starten vanuit een thuislocatie met een klein startkapitaal. Tegenwoordig vindt u verschillende kantklosmachines.

 

Het commerciële kantklossen is mogelijk door deze machines te installeren. Designer kant heeft een zeer goede marktvraag en is een essentieel item in designer kledingmaterialen.

 

8. Productie van waspoeder

Wasmiddel en waspoeder zijn oppervlakte-actieve stoffen. En waspoeder is een belangrijk ingrediënt voor het schoonmaken en wassen. In het algemeen zijn er twee verschillende soorten productietechnologieën beschikbaar. De ene is sproeidrogen en de andere is het mengen van de grondstoffen.

 

9. Eiertrays

Eiertrays worden gemaakt van oudpapierpulp. Het fabricageproces is eenvoudig. Je hebt echter minstens een oppervlakte van 400 vierkante meter nodig om een kleinschalige eierbakproductie-eenheid te runnen. Dit winstgevende bedrijf in een kleine stad kan worden gestart met een lage investering.

 

10. Schrift boeken maken

Het proces van het maken van schriften is eenvoudig en iedereen kan dit bedrijf opstarten in een kleine stad of een dorp met relatief weinig startkapitaal.

 

De vraag naar schriften als kantoor- en schoolbenodigdheden neemt toe. Afhankelijk van de vraag zijn er verschillende soorten machines beschikbaar.

 

11. Flexdrukken

Tegenwoordig is flex een essentieel item voor buitenreclame. Als u gepassioneerd bent over het starten van een klein bedrijf in de drukindustrie, kunt u dit bedrijf overwegen. U kunt een flex- en bannerdrukkerij beginnen in kleine steden met weinig investering.

 

12. Gember Knoflook Paste Maken

Gember en knoflook pasta wordt voornamelijk gebruikt als smaakmaker in verschillende voedselbereidingen en dient ook als een windafdrijvend middel en maagstimulans in veel medicinale bereidingen.

 

Aangezien instantmixen en -kruiden steeds populairder worden, neemt ook de vraag naar gember-knoflookpasta toe. Het productieproces is eenvoudig. Het product heeft een enorme afzetmarkt, ook voor de export. Deze kleine stadsonderneming kan ook gemakkelijk op het platteland worden opgestart.

 

13. Productie van druivenwijn

Natuurlijk is de productie van druivenwijn een zeer kapitaalintensieve onderneming. Het is echter ook een lucratieve zaak. Iedereen kan dit bedrijf starten met een aanzienlijke kapitaalinvestering. U moet een goed ondernemingsplan of projectrapport hebben voordat u met deze onderneming begint.

 

14. Haarbandjes maken

Haarbanden maken is een lucratieve en winstgevende productie idee en is een van de meest populaire kleine stad business ideeën. Het kan worden gestart op een middelgrote of kleine schaal basis.

 

Een haarband wordt beschouwd als een haaraccessoire en wordt gebruikt door meisjes en jongens. Met de up-gradatie en verandering in de mode trends, verschillende soorten modieuze kleurrijke haarbanden zijn nu erg populair.

 

15. Ice Cream Store Business

Het ijs winkel bedrijf met aanverwante producten is potentieel een winstgevende retail venture. Het selecteren van de juiste locatie met de juiste productmix is het meest cruciaal in deze business. Dit is een van de beste retail business ideeën voor kleine steden.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/