Espaniaproducts
Image default
Offers

Casas Real, uw makelaar in Spanje

Nederlanders met de wens om in Spanje een woning te kopen starten de zoektocht vaak, begrijpelijk, op verschillende websites van Spaanse makelaars. Het moge duidelijk zijn dat het van enorm belang is om je als aspirant koper goed te verdiepen in de Spaanse wetgeving op gebied van het aankoopproces. 

Aandachtspunten

Het is met regelmaat in de media naar voren gekomen; Nederlandse aspirant kopers die ernstig gedupeerd zijn geraakt tijdens de aankoop van een woning in Spanje. Malafide ondernemingen trachten bijvoorbeeld een woning te verkopen zonder eigendomsakte. Of men koopt zich in binnen een nieuw te bouwen appartementen-complex, wat zojuist op punt staat om failliet te gaan. Het zijn trieste voorvallen, waar de naïeve en goedbedoelde koper uiteindelijk ernstig mee gedupeerd kan raken. 

De specialist behoedt u voor valkuilen

Makelaarskantoor Casas Real, gevestigd op meerdere locaties in Spanje, is een Nederlands-Spaans makelaarskantoor, met ervaren en beëdigde Nederlandse makelaars aanwezig. Zij maken niet alleen hun klanten wegwijs binnen de Spaanse woningmarkt, maar voorzien hen tevens van belangrijk advies over de plaatselijke wetgeving omtrent de woningmarkt. Casas Real biedt daarnaast een breed scala aan diverse type Spaanse koopwoningen. Van koop- en huur appartementen tot luxe koopvilla’s in mondaine plaatsen als Albir. Meer weten? Bezoek dan de website van makelaar Casasreal.nl. 

Uw tuin in Spanje verfraaien met modern beton voor de tuin? Moderne villa’s en appartementen kun je de juiste sfeer en look meegeven met woonbeton.

Via de onderstaande websites bestel je direct je betonnen benodigdheden voor je tuin bij de leverancier:

http://www.casasreal.nl/