De mooiste tuintegels van de beste kwaliteit

Wat voor soort terras u ook wilt, sfeervolle tuintegels fungeren als het skelet van de tuin. Het zorgt voor een sterke basis van de tuin en verbindt het geheel met elkaar. Of u nu keramische producten of producten met een basis van beton zoekt, de specialist heeft het voor u in huis. Keramiek is de laatste jaren in opkomst in de tuin. Keramische tuintegels zijn slijtage- en krasbestendig, kleurvast en zeer onderhoudsarm. MBI heeft op de Nederlandse markt, keramische sierbestrating geïntroduceerd met het Italiaanse merk Mirage. De Steenmeesters van MBI bieden diverse soorten keramische bestrating aan. Voor ieder wat wils!

Het plaatsen van tuintegels geeft de tuin een unieke sfeer

Een mooie tuin kan een huis nóg aantrekkelijker maken. Het zorgt voor een fijne leefomgeving en voor een prachtige uitstraling. Bent u op zoek naar tuintegels in diverse soorten en maten? Kom dan naar De Steenmeesters van MBI. Een tuin is niet af zonder mooi bestrating. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor sierbestrating. Sierbestrating is mooi, functioneel en het biedt de mogelijkheid om uw tuin een modern, warm of juist klassiek karakter te geven. Kortom: tuintegels vormen de basis van de uitstraling en een tuin. De keuze is uitgebreid en voor iedere wens of levensstijl zijn er geschikte tuintegels te vinden!

Bij de specialist bent u verzekerd van de beste bescherming voor uw tuintegels

Wanneer u tegels in uw tuin hebt liggen, wilt u ze natuurlijk zo lang en goed mogelijk beschermen. Protection Plus van MBI De Steenmeesters zorgt ervoor dat u nog jaren kunt genieten van uw tuintegels die er prachtig bijliggen. Met een hoge factor zijn de tuintegels goed bestand tegen verontreiniging en vervuiling. Alle sierbestrating van de specialist zijn minstens voorzien van factor 15. Dit biedt bescherming van binnenuit en maakt deel uit van de receptuur. Dit is een speciale beschermingsfactor voor de tuintegels. Daarnaast zijn de tuintegels eenvoudig te onderhouden. Dat is heel fijn, want wie ergert zich nu niet aan algen en mossen, korstmossen of kalkuitbloei op de tuintegels? Bij het aanschaffen van tuintegels bij de specialist krijgt u onderhoudsadviezen mee om jarenlang optimaal van uw terras te kunnen genieten.