Espaniaproducts
Image default
Recreation / Food

Eastern Plaza Bentelo

 

Eastern Plaza Bentelo is een uitstekend Oosters restaurant waar u met het hele gezin kunt dineren. U kunt er van alles en nog wat proeven. Er zijn vele verschillende Aziatische hapjes die u kunt nemen. Zo hebt u de keuze uit traditioneel klaargemaakte sushi. Hierbij kunt u denken aan Temaki, Maki, Nigiri, Urimaki, Gunkan en Sashimi.

Verder is het mogelijk om live te wokken. Mix groenten en vlees en laat dit door een ervaren chef wokken tot een heerlijke maaltijd. De vele sauzen die u kunt kiezen maken de maaltijd helemaal af waardoor het uw persoonlijke gerecht is geworden. Ook kan men in ons Oosterse wokrestaurant Japanse en Chinese hoofdgerechten nemen. Daarvoor is ons warm buffet. U kunt er Baby Pangang nemen, gepaneerde kip of zalm met bijpassende saus of u kunt bijvoorbeeld Kantonees speenvarken eten. Voor de vegetariër hebben we overigens ruime keuze in groenteschotels.

Om het diner helemaal af te maken kunt u bij Aziatisch restaurant Eastern Plaza in Bentelo ook een van onze vele desserts nemen.

Oosters restaurant

In Oosters wokrestaurant Eastern Plaza te Bentelo hebt u ruime keuze in allerlei maaltijden. Van snelle hartige hapjes zoals sushi, maar ook gestoomde deegballetjes gevuld met vlees, tot aan de perfect gewokte schotels naar uw voorkeur. Om de avond af te sluiten zijn er de talloze desserts zoals ijs en chocolade. Verder is het mogelijk om in ons Oosterse restaurant uw kinderen uw gang te laten gaan. In Kidsplaza kunt u ze naar hartelust laten spelen in een waar Chinees dorp. Daar kunnen ze kinderfilms kijken en koekjes bakken. Ons Aziatisch wokrestaurant is dus voor het gehele gezin geschikt. Kom daarom eens een kijkje nemen bij Eastern Plaza in omgeving Bentelo.

Vele desserts

Neem in Eastern Plaza Bentelo een van de vele nagerechten. Deze desserts zijn om uw vingers bij af te likken. Denk aan drie torenhoge chocoladefonteinen waar u onbeperkt van kunt nemen. Dat kunt u combineren met stroopwafels, lange vingers en krokante koekjes. Voor de liefhebbers van koude nagerechten zijn er 18 verschillende soorten Italiaans ijs te vinden in Oosters restaurant.