Espaniaproducts
Image default
Recreation / Food

Een cocktailbar huren bij Bar Company

Een cocktailbar huren voor jouw evenement zal gegarandeerd goed in de smaak vallen bij de gasten. Want wie houdt er nou niet van een (alcoholvrije-)cocktail?

Cocktails op jouw evenement

Maak ieder evenement compleet met cocktails. Cocktails zijn bijzonder geschikt voor vrijwel ieder evenement. Cocktails worden het vaakst ingehuurd op bedrijfs- en personeelsfeesten, maar ook privé-feesten zoals een bruiloft of verjaardag. Een cocktail is niet alleen erg lekker, maar ook een echte eyecatcher op jouw evenement. De mooie cocktails zorgen voor een leuke ervaring voor de gasten van jouw evenement. Cocktails zijn zowel met alcohol, als alcoholvrij te serveren. Jouw evenement zal gegarandeerd een succes worden met het huren van een cocktailbar!

Een cocktailbar huren

Het huren van een cocktailbar is mogelijk bij Bar Company. Waarom kiezen voor Bar Company?

  • Cocktailbars van Bar Company zijn een lust voor het oog en daarom een verrijking van uw locatie;
  • Cocktailshakers van Bar Company zijn gastvrije en attente mannen en vrouwen die er een echt feest van maken;
  • Cocktails van Bar Company smaken heerlijk en zijn luxe en feestelijke drankjes.

Cocktails zijn zowel met, als zonder alcohol te serveren. Bar Company zal rekening houden met al jouw wensen voor het evenementen. Ook is het mogelijk om een flairtender te huren, dit is iemand die een ware show kan geven tijdens het bereiden van de cocktails. Zo gooit hij/zij gemakkelijk met 5 flessen tegelijk, waardoor het een ware show wordt!

Cocktails sign

Bij het huren van een cocktailbar kun je ervoor kiezen om de mobiele bar te voorzien van een cocktails sign. Je ziet ze vooral in Amerikaanse films; van die grote metalen letters met mooie lampen erin. Schitterend is het en daarnaast erg functioneel. Het sign is met de hand gemaakt van metalen bakletters met daarin transparante gloei-bollampjes. De letters zijn bevestigd op een frame dat ergens aan opgehangen kan worden of op zichzelf staat. Het sign is meer dan twee meter breed en er komt een warme en zachte kleur verlichting vanaf. De letters zijn leesbaar van wel 100 meter afstand wanneer we het achter onze bar plaatsen. Ideaal om jouw gasten te laten weten dat er een cocktailbar aanwezig is!

Jouw evenement extra bijzonder maken met een cocktailbar? Neem dan contact op met Bar Company.

https://www.cocktailbar.nl/