Espaniaproducts
Image default
Jobs and trainings

Ga aan de slag als medewerker op een Nederlandse melkveehouderij

Ben je op zoek naar een leuke baan nu je al een paar maanden in Nederland woont? Of ben je van plan naar Nederland te komen en zoek je alvast een baan? Schakel dan de hulp in van een specialist als Sterwerk. Deze heeft precies de juiste kennis om de juiste Nederlandse boerderij te vinden, waar jij kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. De melk wordt daarna verwerkt in allerlei producten, zoals kaas en boter. Liever met lammeren werken? Ga dan aan de slag als lammerverzorger.

Wat moet je allemaal kunnen als medewerker in de melkveehouderij?

Een passie voor dieren is het belangrijkst als je op een boerderij wilt werken. Verder ben je verantwoordelijk voor het melken van schapen, geiten en koeien waar heerlijke zuivel van gemaakt wordt. Als medewerker in de melkveehouderij is het aan jou de taak om de dieren op de best mogelijke manier te melken. Om als Poolse werknemer te werken op een Nederlandse boerderij heb je hier echter wel al wat ervaring voor nodig. Een specialist als Sterwerk helpt je bij het vinden van een baan op zo’n boerderij. Door het uitgebreide netwerk en het goed kunnen inschatten van wat jij kunt, weet je zeker dat je met deze specialist een geschikte baan vindt.

Kies hoe jij wilt werken op een Nederlandse boerderij

Wil je vanuit Polen in Nederland komen wonen en werken? Er zijn verschillende vacatures beschikbaar. Als je echt van de natuur en van dieren houdt is het werken op een Nederlandse boerderij echt wat voor jou. Je kunt hier namelijk aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Kies voor het opvoeden van lammetjes, totdat ze instaat zijn om zelf te drinken of ga voor een baan als melker. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van allerlei koeien, schapen en geiten. Ben je geïnteresseerd in een van de functies? Stuur dan direct je gegevens, je cv en je motivatie naar de specialisten van Sterwerk. Zij hebben een uitgebreid netwerk, spreken vloeiend Pools en zoeken de perfecte Nederlandse boerderij waar jij kunt werken in een melkstal.