Espaniaproducts
Image default
Recreation / Food

Goed vlees kopen in België

Het lijkt misschien evident, maar dat is het zeker niet: kwalitatief vlees vinden op de Belgische markt. De kwaliteit van het vlees dat u koopt is niet overal hetzelfde, en het verschil is vaak te proeven. Dit wekt natuurlijk wat vragen op. Waar kan u nog goed vlees kopen in België? En welke kwalitatieve vleessoorten worden er allemaal aangeboden? Gelukkig zijn er nog voldoende plaatsen in ons land waar u terecht kan voor vlees van een hoogstaande kwaliteit.

Waar kan u kwalitatief vlees vinden?

Wilt u echt kiezen voor kwaliteit, ga dan eens langs een vleesgroothandel  in België. Hier vindt u meestal veel verschillende soorten goed vlees terug. Neem bijvoorbeeld Manu Polis. Dit is een vleesgroothandel met zijn eigen slachthuis  in Anderlecht. Voor verse producten is een groothandel vaak de juiste keuze. Sommige groothandelaars specialiseren zich in specifieke vleessoorten, maar dat hoeft niet per definitie zo te zijn.

Kan ik al mijn vlees hier vinden?

Sommige vleesgroothandels hebben een specialisatie in één (of meer) vleessoorten, maar dat hoeft niet te betekenen dat u hier geen andere soorten kan kopen. Het kiezen voor een gespecialiseerd vakman kan echter zeker geen kwaad. Wilt u bijvoorbeeld kwalitatief lamsgehakt kopen? Dan is het aan te raden om naar een specialist te gaan die u verzekert dat u bij hem goed lams- of schapenvlees kan kopen. Zo bent u namelijk steeds verzekerd van de beste kwaliteit. Dit neemt niet weg dat een specialisatie geen must is om kwalitatief vlees aan te kunnen bieden. Ook vleeshandelaars zonder specialisatie kunnen u een goede selectie aanbieden.

 

http://manupolis.be/nl/