Met behulp van een voedingsreep uw kilo’s kwijtraken!

Steeds meer Nederlanders hebben overgewicht en nadat ze hun BMI berekenen zijn gewichtsproblemen  in 2018 heel normaal geworden. Een groot deel van Nederland heeft officieel overgewicht en een deel daarvan heeft obesitas. Maar afvallen is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn talloze manieren om af te vallen, maar niet iedere manier blijkt even effectief. Maar hoe val je nou precies af? ISANO biedt hier een oplossing.

Hoe val je precies af?

Afvallen doe je normaliter door meer te verbranden dan dat je binnenkrijgt qua calorieën. Maar het is natuurlijk niet fijn om alleen maar sla en droge crackers te mogen eten in combinatie met veel bewegen. Er zijn ook velen soorten voedingssupplementen die hierbij kunnen helpen. Echt is het probleem hiervan vaak dat de benodigde vitaminen en mineralen ontbreken. Dit levert problemen op.

Het ontbreken van de juiste mineralen

Wanneer de vitaminen en mineralen in een dieet ontbreken zal je snel zien dat er veel gewicht verdwijnt. Maar dit zijn niet de goede kilo’s die verdwijnen. Dit is namelijk bijna puur de spiermassa die afneemt in korte tijd, en niet het vetpercentage. Bij ISANO wordt er naar een oplossing gezocht. ISANO heeft repen ontwikkeld die alle juiste mineralen en vitaminen bevatten, maar tevens zorgen voor spierbehoud en het verlies van vetpercentage. Oftewel: een perfecte combinatie van omstandigheden. ISANO biedt dus een gemakkelijke optie om snel gewicht te verliezen op een gezonde manier. Binnen een week is het resultaat te zien, zonder met enorme honger en geen energie thuis te zitten. Je kan je normale leven leiden in combinatie met de ISANO repen. Benieuwd naar het assortiment? Of heb je vragen in het algemeen? Bekijk dan snel even de website van iSANO.

 

https://www.isano.nl