De werking en voordelen van lasercoderen

Dankzij de digitalisering wordt vrijwel iedere handeling contactloos. Ook coderen zal in de toekomst volledig contactloos worden. Momenteel is het lasercoderen, een betrouwbare vorm van contactloos coderen, een erg bekende en aantrekkelijke manier van coderen.

Via de handeling zal er een permanente codering op een product of verpakking worden geplaatst. De codering is mogelijk op diverse materialen, denk hierbij aan glas, keramiek, rubber, plastic, papier of gecoate en ongecoate metalen. Het coderen zal hierbij nauwkeurig en in hoog tempo plaatsvinden.

Werking van lasercoderen

Bij het lasercoderen zal de betreffende laser het bovenste, aanwezige laagje van de verpakking wegbranden, waardoor het laagje eronder zichtbaar zal worden. Deze onderste laag is hierdoor permanent en onuitwisbaar. De laser kan iedere gewenste tekst of informatie op de verpakking aanbrengen. Zelfs logo’s en andere plaatjes kunnen geplaatst worden op de verpakkingen.

Diverse typen lasers

Uiteraard zal er voor het laseren een bepaald type laser nodig zijn. Welk type laser dit zal moeten zijn, is afhankelijk van de applicatie en andere factoren. Toch kan er gezegd worden dat CO2, Fiber en Diode momenteel de belangrijkste typen lasers zijn voor de (verpakkende) industrie.

Vele soorten markeringen

Vrijwel alle lasers zijn tegenwoordig in staat om de verpakking of het product te voorzien van barcodes, Datamatrix-codes, serienummers, houdbaarheidsdata, product- en fabrikantinformatie, logo’s en afbeeldingen. De lasersystemen zijn duurzaam en snel, waardoor een laser graveermachine enorm aantrekkelijk is voor bedrijven. De lasers kunnen op hoge snelheid twee regels aanbrengen, waardoor de klus in korte tijd afgerond is.

In rap tempo te gebruiken

Een lasermachine is in veel gevallen zelfs via touchscreen te bedienen. De bedieners van de machine, ook wel de operators genoemd, kunnen hierbij zelf te kwaliteit en intensiteit van de lasers aangeven.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Hoe trek ik klanten naar een restaurant in Beverwijk?

Wanneer je een restaurant Beverwijk bezit is het niet makkelijk om klanten aan te trekken. Door veel concurrentie in de branche is het voor de consument niet makkelijk om een keuze te maken. Doordat de concurrentie zo moordend is, is het handig om te weten hoe die klanten voor jou gaan kiezen. Dit artikel zal daarom duidelijkheid geven hoe je als restaurant Beverwijk veel klanten kunt trekken.

Tip 1

Wanneer je als restaurant in Beverwijk veel klanten wilt trekken is de eerste tip je USP’s opstellen. Door in kaart te brengen waar je goed in bent, is het ook mogelijk om dit naar buiten te brengen. Het is namelijk een feit dat wanneer je zelf niet weet wat je sterktes zijn, de klant dit ook niet kan weten.

Tip 2

De tweede tip is actief zijn op sociale media. Door het restaurant in Beverwijk online zichtbaar te maken kunnen er weer via een ander kanaal klanten getrokken worden. Het is mogelijk om verschillende sociale media in te zetten. De meest voor de hand liggende is Facebook. Op dit medium is het mogelijk je restaurant uit Beverwijk op de kaart te zetten door middel van foto’s, recensies of video’s.

Tip 3

De derde tip om klanten te trekken voor je restaurant in Beverwijk is door iets extra’s te doen. Wanneer je iets extra’s doet voor de klanten zal dit al een voordeel zijn tegenover de concurrentie. Er zijn verschillende manieren om iets extra’s te doen voor de klanten. Een van de manier kan zijn om een belevenis te creëren bij het restaurant in Beverwijk. De hele belevenis eromheen zorgt ervoor dat de consumenten dit zien als iets extra’s.

Tip 4

De laatste tip is door gebruik te maken van acties. Het is natuurlijk leuk dat je een goed concept hebt met lekker eten. Maar voor veel mensen is het belangrijk dat ze een voordeel uit je restaurant in Beverwijk halen. Door gebruik te maken van acties zullen ze net het zetje krijgen om voor jou te kiezen, en niet voor de concurrent.

Aziatisch restaurant Schiedam

Ga eens naar ons Aziatisch restaurant te Schiedam. Daar kan men heen als men graag Oosters eet. Ons restaurant Schiedam biedt daarvoor namelijk een hoop opties aan. Zo is het mogelijk om te kiezen voor de wok waarin tal van ingrediënten tot een heerlijke maaltijd opgebakken kunnen worden.

Verder kan men bij ons restaurant in Schiedam ook grillen op traditionele Teppan Yaki platen. Dat is een metalen plaat waarop Japanse hapjes klaargemaakt kunnen worden. Door de hitte van de kooltjes is het voedsel snel gaar en wordt de smaak goed behouden. Ook zijn er nog vele andere hoofdgerechten waar men uit kan kiezen wanneer men naar ons restaurant in Schiedam komt.

Pure smaken uit de wok

Mocht men de pure smaken uit de wok willen ervaren, dan kan men naar ons Oosterse restaurant Schiedam terecht. Een chef uit ons team zal alles wat u hem aanreikt met gemak omtoveren tot een smakelijke maaltijd. Daarbij kunnen woksauzen bij worden gebruikt die de smaak helemaal ophalen. Dat kunnen zure sauzen zijn, ook maar zoete of pittige en daar tussenin zijn er nog vele combinaties te maken. Wilt u dus een avondje goed wokken? Doe dat dan bij ons Aziatische restaurant te Schiedam en leef je helemaal uit. Verder kan men de bakplaten uitproberen waarop vlees en vis goed op verhit kan worden waarna het gaar is en zodoende in een korte tijd gegeten kan worden. Bovendien zijn er nog vele andere dingen zoals soep of sushi die men ook in ons restaurant te Schiedam kan vinden.

Meer lekkers na afloop

In het geval men wel van een toetje houdt kan men tevens in ons restaurant in regio Schiedam terecht. Zo bieden we heel wat lekkers aan. Denk daarbij aan Italiaans schepijs van hoge kwaliteit, maar men kan ook bijvoorbeeld patisserie en koekjes nemen. Daarnaast kan men de chocoladefontein van ons Aziatisch restaurant in Schiedam natuurlijk niet vergeten.

la expansión de PropTech Skepp en España

La empresa de comparación de oficinas aterriza en las tres ciudades españolas como consecuencia de la gran demanda de alquiler de oficinas flexibles en las mismas proponiendo una nueva manera de entender no solo la búsqueda sino la visita y el proyecto en mano

“Madrid, Barcelona y Valencia son mercados grandes en pleno crecimiento. La forma de trabajo de las tres combina a la perfección con nuestra manera proactiva de ofrecer ayuda en la búsqueda para encontrar oficinas y la automatización que pretende impulsar SKEPP” comenta Joost Lansink, director del proyecto de expansión.

Tras el estudio previo de la compañía, las tres ciudades españolas se unirán a las aperturas que se llevarán a cabo en otros países europeos como Austria, Suiza y Francia.

Visitas guiadas digitales, mejorando la experiencia del usuario

SKEPP busca ofrecer, tanto en España como en el resto de países europeos en los que actualmente tiene presencia, una forma única de buscar espacios de trabajo que se adecuen a las demandas de sus clientes.

Mediante las visitas guiadas virtuales, un asesor inmobiliario de la firma facilitará a los interesados un casco de realidad virtual que le permitirá guiarle a través de las instalaciones de la propuesta seleccionada, acorde a sus necesidades.

De esta manera, las empresas no necesitarán invertir tiempo en la visita a las instalaciones y podrían ver propuestas incluso de otras localidades sin necesidad de perder más de una tarde en visitarlo.

Otra ventaja es que esto también es posible de noche, cuando la mayoría de las oficinas están cerradas.  

Diseño de interior digital a medida por un diseñador personalizado

El candidato de alquiler recibe tras su visita virtual una oferta de alquiler por medio de un correo electrónico.

Además, sería un diseñador personal de SKEPP quien ofreciera también un proyecto de diseño de interior digital de la oficina que el interesado desea, pudiendo después usarse para sus propias instalaciones si se decantara por la propuesta.

Esto, forma parte de un paquete de diseño a la medida con tres opciones para obtener el mobiliario incluido en el diseño: una opción de alquiler, una opción de compra financiada y otra opción de compra directa.

El paquete se caracteriza por la flexibilidad ya que, con la opción de alquiler, se pueden aumentar o reducir la cantidad de mobiliario con sólo presionar un botón. Con las opciones de compra y compra financiada, es sólo posible aumentar la cantidad de mobiliario. Así, se convierten en proyectos a medida.

Puestos vacantes actuales para dar forma a la expansión en diferentes países

La empresa PropTech aún busca Acquisition Managers para comenzar en diferentes países. Para más información, puedes visitar nuestro sitio web: https://skepp.com/es/

https://skepp.com/es/

Met behulp van een voedingsreep uw kilo’s kwijtraken!

Steeds meer Nederlanders hebben overgewicht en nadat ze hun BMI berekenen zijn gewichtsproblemen  in 2018 heel normaal geworden. Een groot deel van Nederland heeft officieel overgewicht en een deel daarvan heeft obesitas. Maar afvallen is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn talloze manieren om af te vallen, maar niet iedere manier blijkt even effectief. Maar hoe val je nou precies af? ISANO biedt hier een oplossing.

Hoe val je precies af?

Afvallen doe je normaliter door meer te verbranden dan dat je binnenkrijgt qua calorieën. Maar het is natuurlijk niet fijn om alleen maar sla en droge crackers te mogen eten in combinatie met veel bewegen. Er zijn ook velen soorten voedingssupplementen die hierbij kunnen helpen. Echt is het probleem hiervan vaak dat de benodigde vitaminen en mineralen ontbreken. Dit levert problemen op.

Het ontbreken van de juiste mineralen

Wanneer de vitaminen en mineralen in een dieet ontbreken zal je snel zien dat er veel gewicht verdwijnt. Maar dit zijn niet de goede kilo’s die verdwijnen. Dit is namelijk bijna puur de spiermassa die afneemt in korte tijd, en niet het vetpercentage. Bij ISANO wordt er naar een oplossing gezocht. ISANO heeft repen ontwikkeld die alle juiste mineralen en vitaminen bevatten, maar tevens zorgen voor spierbehoud en het verlies van vetpercentage. Oftewel: een perfecte combinatie van omstandigheden. ISANO biedt dus een gemakkelijke optie om snel gewicht te verliezen op een gezonde manier. Binnen een week is het resultaat te zien, zonder met enorme honger en geen energie thuis te zitten. Je kan je normale leven leiden in combinatie met de ISANO repen. Benieuwd naar het assortiment? Of heb je vragen in het algemeen? Bekijk dan snel even de website van iSANO.

 

https://www.isano.nl

LED PANEEL KOPEN

We leven in een tijd waarin led echt de wereld van de verlichting aan het overnemen is. Dit is dan ook niet zo raar, het is namelijk veel beter om led te gebruiken in een woning. Het energieverbruik van led is vele malen lager dan de standaard lamp, dit zorgt er weer voor dat je veel minder kosten kwijt zal zijn als je de energierekening voor je neus krijgt. Een led paneel kopen is de ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om het gehele pand te verlichten. In dit artikel gaan we kijken naar de voordelen van led panelen en naar tips die je kunt gebruiken.

Voordelen van een led paneel

Een led paneel kan dus gebruikt worden in het plafond voor een bedrijf, op deze manier is er altijd genoeg licht in het pand. Dit is uiteraard zeer handig voor de grotere panden, zij kunnen op deze manier overal beschikken over voldoende licht. Het eerste voordeel is dus dat je veel minder geld kwijt bent aan de energie. Led is namelijk een van de beste soorten lampen die je kunt gebruiken die niet veel geld kost, dit komt door de techniek achter de led lamp. Maar er zijn nog meer voordelen, zo is het ook zo dat de led lampen vaak net iets feller zijn dan de standaard lamp. Hierdoor kun je dus meer oppervlakte verlichten met minder lampen. Daarnaast zorgt het felle licht er voor dat de mensen op het werk wel een beetje goed kunnen werken, als het donker is worden mensen veel sneller moe dan normaal.

Een andere reden waarom je zou moeten investeren in een led paneel is dat de levensduur van ieder paneel vele malen hoger zal zijn dan ieder ander soort lamp. Zo hoef je niet zo vaak naar de winkel toe om een nieuw setje panelen te halen. Dit is handig voor bedrijven die in een keer klaar willen zijn, zij kunnen dan in een keer alles groot inkopen. Dit kan op de lange termijn zeker veel geld besparen. En laat dat nu net meestal iets zijn waar bedrijven toch wel veel aandacht aan besteden.

Een led paneel kopen

Voordat je een led paneel gaat kopen moet je eerst een paar punten langslopen. Kijk op de allereerste plaats of het een goed merk is. Kies dus eerder voor een iets duurder merk, deze zijn vaak beter dan die standaard goedkopere lampen. Ook gaan deze langer mee. Vraag ook na of je misschien korting kan krijgen als je een grotere bestelling doet, vaak is er wel iets mogelijk voor de grotere bestellingen. Dit zijn eigenlijk alle tips die je moet hebben om een goed stel led panelen te kopen. Led is echt de oplossing voor jouw energieprobleem, wil je jouw bedrijf dus de goede richting op sturen dan is dit echt iets waar je zeker naar moet kijken.

 

https://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-paneel.html

Lachgas patronen in lachgas cracker hype

Lachgas patronen

Lachgas patronen kun je tegenwoordig overal kopen en dat is helemaal niks nieuws! De afgelopen jaren zien we een enorme toename in lachgas gebruik onder jongeren maar ook zeker onder de wat ouderen. Wat is oud eigenlijk als je erover nadenkt? We hebben allemaal wel de  behoefte om te lachen want wie wordt er nou niet blij van lachen kun je jezelf afvragen. Over dat lachen gesproken, daar kunnen we wel wat dieper op ingaan. Want lachen kan natuurlijk door een normale situatie ontstaan omdat er een komisch situatie ontstaan is. Maar door het gebruik van lachgas kan er ook een zogenaamde lachkick ontstaan waarbij er spontaan zeer uitbundig gelachen wordt.

Lachgas fles

Wat heeft dit als resultaat? Een enorm grappige situatie en bovendien zijn lachgaspatronen zeer voordelig te verkrijgen. Maar het is ook zeker geen gek idee om dit eens te vergelijken met andere soorten van lachgas die steeds meer op de markt verkrijgen zijn. Daarbij zijn er een aantal producten op te noemen en de meest populaire lachgas variant is toch waarschijnlijk wel de lachgas tank. Dit product staat ook wel bekend als de lachgas cilinder of de lachgas fles. Deze tanks hebben een relatief grote inhoud en dat zorgt ervoor dat er vele malen meer lachgasballonnen gebruikt kunnen worden bij de aanschaf van een dergelijk product.

 

Lachgas cracker

Lachgas cracker. Wat is dat? Om dan in te haken op allerlei soorten hulpmiddelen die er kunnen worden ingezet bij het recreatief en feestelijk gebruik van lachgas kunnen we niet je onthouden het volgende artikel: de lachgas cracker. Eigenlijk is dit op de patronen na het meest gebruikte product bij het consumeren van lachgas of n2o. Door gebruik te maken van een lachgascracker kan je de slagroompatroon in een cracker doen en door deze te draaien kan de slagroompatroon leeg worden gespoten in een ballon die vervolgens weer om de lachgascracker heen zit. Dit heeft als een voordeel dat men niet helemaal een verschrikkelijk grote slagroomspuit te hoeven gebruiken. Dat is iets wat best vaak wordt gezien bij het gebruik van lachgas en dan weet je al vrij snel dat ze niet op de hoogte zijn van de mogelijkheden van een lachgascracker. Deze cracker is namelijk ontzettend klein en dat maakt hem erg handzaam!

https://lachgas-voordeel.nl/

Goed vlees kopen in België

Het lijkt misschien evident, maar dat is het zeker niet: kwalitatief vlees vinden op de Belgische markt. De kwaliteit van het vlees dat u koopt is niet overal hetzelfde, en het verschil is vaak te proeven. Dit wekt natuurlijk wat vragen op. Waar kan u nog goed vlees kopen in België? En welke kwalitatieve vleessoorten worden er allemaal aangeboden? Gelukkig zijn er nog voldoende plaatsen in ons land waar u terecht kan voor vlees van een hoogstaande kwaliteit.

Waar kan u kwalitatief vlees vinden?

Wilt u echt kiezen voor kwaliteit, ga dan eens langs een vleesgroothandel  in België. Hier vindt u meestal veel verschillende soorten goed vlees terug. Neem bijvoorbeeld Manu Polis. Dit is een vleesgroothandel met zijn eigen slachthuis  in Anderlecht. Voor verse producten is een groothandel vaak de juiste keuze. Sommige groothandelaars specialiseren zich in specifieke vleessoorten, maar dat hoeft niet per definitie zo te zijn.

Kan ik al mijn vlees hier vinden?

Sommige vleesgroothandels hebben een specialisatie in één (of meer) vleessoorten, maar dat hoeft niet te betekenen dat u hier geen andere soorten kan kopen. Het kiezen voor een gespecialiseerd vakman kan echter zeker geen kwaad. Wilt u bijvoorbeeld kwalitatief lamsgehakt kopen? Dan is het aan te raden om naar een specialist te gaan die u verzekert dat u bij hem goed lams- of schapenvlees kan kopen. Zo bent u namelijk steeds verzekerd van de beste kwaliteit. Dit neemt niet weg dat een specialisatie geen must is om kwalitatief vlees aan te kunnen bieden. Ook vleeshandelaars zonder specialisatie kunnen u een goede selectie aanbieden.

 

http://manupolis.be/nl/

Aufschwung in High-Tech-Gefriertechnologien

 

In der modernen Gesellschaft ist ein Leben ohne Kühl- und Gefriergeräte zur Konservierung von Lebensmitteln undenkbar. Um eine ganze Bevölkerung ernähren zu können, ist es der Gesellschaft gelungen, Lebensmittel mit verlängerter Lagerfähigkeit herzustellen. Auch wenn das Gefrieren nicht für alle Lebensmittel geeignet ist, da es bei vielen Lebensmitteln zu physikalischen und chemischen Veränderungen führt. Folglich würde es die Qualität verringern, wenn die Produkte aufgetaut werden.

Insgesamt gibt es die Interpretation, dass schnelles Einfrieren gewisse Vorteile für die Erhaltung der Qualität von Tiefkühlkost aufgrund der Bildung von kleinen Eiskristallen bietet. Kleinere Eiskristalle verursachen weniger Zellschäden und halten somit die Produkte saftiger, mit besserer Textur und weniger Tropfverlust beim Auftauen.

Dies trifft jedoch nicht für alle Lebensmittel zu, da keine Beweise dafür vorliegen, dass die endgültige Qualität des Produkts verbessert oder verbessert wird. Nichtsdestotrotz werden derzeit weltweit die Gefrierprozesse für Innovationen untersucht und entwickelt, um schließlich die Gefrierzeiten und die Produktqualität zu verbessern.

 

Einige Fortschritte bei der derzeitigen Gefriertechnologie (Aufprall und Hydrofluidisierung) verursachen Verbesserungen bei bestehenden Gefrierverfahren (z. B. Luftstoß und Eintauchen). Durch das Einfrieren von Produkten durch schnelles Einfrieren konnte die Produktqualität deutlich verbessert werden. Zum Beispiel entwickelte Frigoscandia Equipment in den 90er Jahren Impingement-Technologie, um schnelle Gefriergeschwindigkeiten wie Tiefkälte zu liefern, aber nur mit der Hälfte der Kosten.

 

Die Geschwindigkeit und die Lebensmittelsicherheit spielen eine Schlüsselrolle in dieser Technologie, aber der Umsatz und die Verkaufspreise sind gestiegen teilweise durch die erheblichen Qualitätsverbesserungen. Ein europäischer Hersteller von gefrorenem Brot stellte fest, dass die Entwicklung der Produktqualität so bedeutend war, dass seinen Umsatz praktisch verdoppelte.

“Wenn Sie Produkte sehr langsam einfrieren, haben Sie genügend Zeit für die Migration der Feuchtigkeit”, so der Forschungs- und Entwicklungsingenieur von Frigoscandia Equipment, Jon Hocker. “Wenn Feuchtigkeit migrieren und größere Kristalle bilden kann, haben diese Kristalle kein so feuchtes Mundgefühl” wie wenn man sehr schnell einfriert. Wenn Sie sich die Zeit lassen, dass sich die Feuchtigkeit während des Einfrierens bewegt, ändert sich die Qualität des Produkts. “

Spiral froster Eine Art von Gefriertechnik, die bei wachsenden Geschäftsinhabern immer beliebter wird, ist das Spiral-Freezing . Diese Spiralfroster sind im Allgemeinen groß und in der Lage, eine große Menge an Lebensmitteln gleichzeitig einzufrieren, während die Qualität des Produkts erhalten bleibt. Dies bedeutet, dass Textur, Feuchtigkeit und Geschmack während des gesamten Gefrierprozesses konstant bleiben. Obwohl der ungestörte Gefrierprozess einer der Hauptvorteile des Spiralgefrierens ist, wird die kompakte Form der Tiefkühlgeräte im Vergleich zu Tunnelfrostern für viele Lebensmittelverarbeitungsbetriebe als wertvoll angesehen Firmen. Spiralgefriergeräte sind so konzipiert, dass sie eine kontinuierliche 360 ​​Grad-Gefriertrocknung ermöglichen, um schneller und effizienter einzufrieren. Sie sind so gebaut, dass sie Platz sparen und den Platzbedarf im Gefrierraum minimieren. Die hohe Gefrierkapazität führt zu weniger benötigter Kraft. Die Lebensmittelindustrie hat sich immer darauf konzentriert, Produkte so schnell wie möglich schnell zum Verbraucher zu bringen. Die Hersteller möchten sicherstellen, dass die Produkte frisch bleiben und das Produkt nur wenig oder gar nicht verändern. Dank der neuen Technologie können sie saisonale Artikel ganzjährig lagern. Dies ermöglicht den Herstellern, zu wachsen und Geschäftsbereiche auf neue Marktplätze zu erweitern und die Produktion zu steigern, ohne mit steigenden Lagerbeständen fertig zu werden. Es gibt viele verschiedene Arten von Spiralfrostern, wo sie in Spezifikationen, Designs und verschiedenen Funktionen variieren können. Sobald sich Ihr Unternehmen entschlossen hat, in neue Gefriergeräte zu investieren, müssen Sie sich als nächstes für die Art und die Marke des Spiralfrosters entscheiden. Klicken Sie hier, um Ihre überschüssige Tiefkühl-anlagen zu verkaufen 

https://www.progressu.de/de/home

Eastern Plaza Bentelo

 

Eastern Plaza Bentelo is een uitstekend Oosters restaurant waar u met het hele gezin kunt dineren. U kunt er van alles en nog wat proeven. Er zijn vele verschillende Aziatische hapjes die u kunt nemen. Zo hebt u de keuze uit traditioneel klaargemaakte sushi. Hierbij kunt u denken aan Temaki, Maki, Nigiri, Urimaki, Gunkan en Sashimi.

Verder is het mogelijk om live te wokken. Mix groenten en vlees en laat dit door een ervaren chef wokken tot een heerlijke maaltijd. De vele sauzen die u kunt kiezen maken de maaltijd helemaal af waardoor het uw persoonlijke gerecht is geworden. Ook kan men in ons Oosterse wokrestaurant Japanse en Chinese hoofdgerechten nemen. Daarvoor is ons warm buffet. U kunt er Baby Pangang nemen, gepaneerde kip of zalm met bijpassende saus of u kunt bijvoorbeeld Kantonees speenvarken eten. Voor de vegetariër hebben we overigens ruime keuze in groenteschotels.

Om het diner helemaal af te maken kunt u bij Aziatisch restaurant Eastern Plaza in Bentelo ook een van onze vele desserts nemen.

Oosters restaurant

In Oosters wokrestaurant Eastern Plaza te Bentelo hebt u ruime keuze in allerlei maaltijden. Van snelle hartige hapjes zoals sushi, maar ook gestoomde deegballetjes gevuld met vlees, tot aan de perfect gewokte schotels naar uw voorkeur. Om de avond af te sluiten zijn er de talloze desserts zoals ijs en chocolade. Verder is het mogelijk om in ons Oosterse restaurant uw kinderen uw gang te laten gaan. In Kidsplaza kunt u ze naar hartelust laten spelen in een waar Chinees dorp. Daar kunnen ze kinderfilms kijken en koekjes bakken. Ons Aziatisch wokrestaurant is dus voor het gehele gezin geschikt. Kom daarom eens een kijkje nemen bij Eastern Plaza in omgeving Bentelo.

Vele desserts

Neem in Eastern Plaza Bentelo een van de vele nagerechten. Deze desserts zijn om uw vingers bij af te likken. Denk aan drie torenhoge chocoladefonteinen waar u onbeperkt van kunt nemen. Dat kunt u combineren met stroopwafels, lange vingers en krokante koekjes. Voor de liefhebbers van koude nagerechten zijn er 18 verschillende soorten Italiaans ijs te vinden in Oosters restaurant.