Espaniaproducts
Image default
Recreation / Food

Tarwegrasbar huren

Tarwegrasbar huren

Wilt u uw gasten eens verrassen met iets unieks? Bekijk dan onze mogelijkheden eens om een tarwegrasbar te huren. Bar Company is als eerste in Nederland begonnen met dit unieke concept. In Amerika is dit al enige tijd enorm populair en ook in Nederland begint het steeds meer in trek te raken. Wat voor soort evenement u ook gepland heeft, wij zorgen ervoor dat het een groot succes wordt.

Wat is tarwegras?

Tarwegras is jonge tarwe en groeit uiteindelijk uit tot graan zoals wij dat kennen. Het zit barstensvol vitamines, mineralen en antioxidanten. Deze stoffen zijn voor ons belangrijk om goed te functioneren. Wist u dat het drinken van een shotje gelijk staat aan een kilo groente en fruit? Extreem gezond dus! Het is een ware energybooster en een bron van vezels. Hoe dat gaat? Onze bar is voorzien van een slowjuicer. Deze perst het sap langzaam uit het gras, zodat de voedingsstoffen, smaak, textuur en kleur behouden worden. Het is ware belevenis om tarwegrassap te drinken. Uw gasten zullen nog lang over deze supergezonde beleving napraten. Onze tarwegrasbars..:

  • Komen in diverse stijlen en formaten
  • Worden altijd gedecoreerd met vers gras
  • Zijn volledig te personaliseren met uw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Komen met gastvrije bartenders

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook zo’n mooie tarwegrasbar huren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur uw persoonlijke voorstel. Waar uw evenement ook is, wij komen graag naar u toe. Een lekker vers sapje kan dienen als welkomstdrankje, tussendoortje of een drankje voor bij de lunch. Wij denken graag met u mee om uw evenement een daverend succes te maken waar nog lang over nagepraat wordt. Heeft u een vraag over een van onze concepten? Neem gerust contact met ons op.

https://www.barcompany.nl/